VirtualBuildingGuide-front

Virtuel Onboarding

VirtualBuildingGuide-front

Virtuel Bygnings Guide

Onboarding af nye ansatte har altid været vigtigt for virksomheder, og der er løbende tildelt mange ressourcer til dette område med henblik på at optimere og reducere opstartsprocessen og tilhørende udgifter.

De nuværende Covid-19 restriktioner har gjort dette endnu mere vigtigt, og har medført et presserende behov for at udvikle nye løsninger.

En Virtuel Bygnings Guide vil ikke kun fungere som et redskab for nye medarbejdere, men også til at vedligeholde de eksisterende medarbejderes viden om virksomheden og diverse faciliteter og procedurer.

VirtualBuildingGuide-collageVBG_1VBG_2VBG_4VBG_3

CASE: Ramboll HQ on-Boarding

Problemet
Rambøll ansætter løbende nye medarbejdere på hovedkontoret i København og i afdelingerne rundt i landet.
Onboarding har altid været meget højt prioriteret og det har altid været en fast del af processen, at alle nye medarbejdere besøgte hovedkontoret som en del af opstarten.
Den nuværende Covid-19 situation har medført et behov for at udvikle nye måder at sikre en effektiv og sikker onboarding’s proces.

 

Løsningen
Vi har skabt en 3D-model af Rambøll’s hovedkontor i København, som er blevet anvendt som det visuelle omdrejningspunkt for onboarding processen. Medarbejderne bliver guided rundt i bygningen og introduceret til faciliteterne og Rambøll som virksomhed.

Løsningen er baseret på Rambøll´s ”Check, Act & Learn” koncept og kan hentes på App Store.

 

Udbyttet

  • Nye medarbejdere kan udforske deres kommende arbejdsplads og kontorområde inden deres første arbejdsdag
  • Kortere indkøringsperiode
  • Bedre forståelse for virksomheden, dens kultur og historiske udvikling
Smartphone
Desktop
Virtual reality

CASE: Virtual Office Guide, Ramboll HQ