LAWLY by Ramboll will have a new name on June 1st 2022. The new name EHS Compass by Ramboll will be visible and replace all Lawly related content. No action is required from our customers.

_48K6754

LAWLY by RambollLAWLY by Ramboll

LAWLY - a cloud-based service for managing HSEQ issues

LAWLY

LAWLY er Rambøll’s digitale QHSE-servicekoncept, som sikrer, at du får den rigtige støtte og vejledning i dit daglige QHSE-arbejde og sikrer overholdelse af QHSE-krav, selv i dine mere specialiserede QHSE-aktiviteter. 

LAWLY er mere end et digitalt værktøj – vores QHSE-eksperter understøtter virksomheder og organisationer på flere niveauer i et voksende geografisk anvendelsesområde. Vi ønsker, at din ledelse af QHSE-forhold når op på et nyt niveau, og vi vil gerne samarbejde med vores kunder verden rundt for at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og natur trives.   

Gør LAWLY til en del af din QHSE-ledelse – og start din rejse mod mere bæredygtig vækst. 

KOMPATIBEL MED LEDELSESSYSTEMER
ALTID OPDATERET
ØGET PRODUKTIVITET
ØGET FOKUS PÅ DET VIGTIGE

GRATIS PRØVEABONNEMENT

Alt du behøver for at tilmelde dig en gratis prøveperiode er en e-mailadresse.
Det gratis prøveabonnement er gældende i 30 dage. I prøveperioden kan du anvende alle funktionerne helt uden restriktioner.

Start din gratis prøve nu
Ramboll - Lawly: FINAL
screenshot.36screenshot.34screenshot.33LAWLY_requirementsbrand_pic_digital_ramboll_2311_HIRES_cropped

Nøglefunktioner

LAWLY tilbyder en robust løsning for organisationer, der stræber mod at opnå et højere niveau i ledelsen af QHSE-relaterede forhold, og til udvikling af en klar køreplan for at skabe en bæredygtig forretning.  

Vores digitale SaaS løsning giver dig pålidelige værktøjer til at lede dine QHSE-forhold. 

Introduktion til Lawly
_L0A8493 (1)-1

Hvorfor LAWLY?

Uden passende værktøjer er identifikation og styring af alle lovgivningsmæssige samt andre krav og forpligtelser tidskrævende, arbejdskrævende og i nogle tilfælde praktisk umuligt. Også for organisationer med aktiviteter flere steder, kan det være udfordrende at få indsamlet sammenlignelige data på tværs af lokaliteter, og stadig kunne se det store billede. 

Den teknologibaserede service, som Rambøll kan tilbyde vores kunder som svar på disse udfordringer, tilføjer værdi på mange niveauer.  Vi tilbyder ikke kun digitale løsninger, men også en bred vifte af specialistviden som ikke kun støtter produktionsaktiviteter, men også ledelsesaktiviteter, herunder eksterne rapporteringsforpligtigelser.  

World-map_CMYK_Blue_UPDATED_1119Fire and Safety RNO 2012Compliance_assurance-obg_honey_4024HR_original_48K5900_cropped

Hvorfor RAMBØLL?

Rambøll beskæftiger 16.500 medarbejdere globalt og er særligt stærkt repræsenteret i Norden, Storbritannien, Nordamerika, det kontinentale Europa, Mellemøsten og Asien-Stillehavet. Vi er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med en global vidensbase, og stræber konstant efter at finde inspirerende og krævende løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed.

Rambøll’s kunder drager fordel af en stærk lokal erfaring kombineret med en global tværfaglig ekspertise og vidensbase. Indholdet af vores digitale produkter skabes internt af vores erfarne konsulenter, der også er tilgængelige for at yde enhver specifik konsulentstøtte, som vores kunder kan have brug for, for at komme derhen, hvor de skal være i ledelsen af QHSE-forhold.

Med en række specielt designede produkter og services, kan Rambøll tilbyde dig alt, hvad du har brug for – på ét sted.

HVAD KUNDERNE SIGER OM OS