lawly-auditoinnit-ja-loydoksien-hallinta

Private: LAWLY by RambollAudits

shutterstock_1548555815

Auditsupport

Har du brug for hjælp til at forberede en ekstern audit? Eller mangler du ressourcer til at udføre interne audits? Skal dit auditregister opdateres? 

Kontakt vores erfarne EHS-auditteam og få den hjælp, du har brug for. 

screenshot-2019-11-14-at-12-15-49-1024x761screenshot-2019-11-14-at-12-20-16-1024x916

Vurderingsmodul

LAWLY vurderingsmodul understøtter planlægning og udførelse af risikovurderinger, compliancevurderinger og systemevalueringer. Modulet giver en række nyttige værktøjer til kunder, der ønsker at foretage en specifik vurdering eller evaluering på et givet tidspunkt og få en statisk rapport om aktiviteten og dens resultater og anbefalinger. Ved alle de tre typer vurderinger har kunden mulighed for at foretage: 

  • generiske vurderinger uden prædefinerede kriterier, 
  • vurderinger af indhold, der findes i andre værktøjer såsom lov- eller kravregistre, 
  • vurderinger ved hjælp af prædefinerede tjeklister genereret af Rambøll; og/eller 
  • vurderinger oprettet af kunden selv eller af en af deres interessenter.
Vurderinger
Mask Group 279

Hvem kan drage fordel af LAWLY?

Servicen er beregnet til organisationer, der er underlagt interne og/eller eksterne revisioner, vurderinger og andre compliancevurderinger. Typisk anvendelse vil være EHS-audit, audit i forsyningskæden og sikkerhedsrunderinger på byggepladser. 

Når man planlægger at udvikle og implementere et ledelsessystem, kan LAWLY bruges til at udføre en gap-analyse. Resultatet giver en færdig liste over handlinger, der skal afsluttes for at kvalificere sig til certificering. For organisationer, der allerede er certificerede, giver værktøjet mulighed for at strømline eksisterende interne auditprocedurer. 

Som supplement til værktøjet tilbyder vi ekspertrådgivning om compliance- og ledelsessystemer. Vores QHSE-eksperter over hele verden kan støtte dig, f.eks. i gennemførelse af complianceaudits, kemiske vurderinger og gennemgang af tilladelser, samt gennemførelse af system gap-analyser, facilitere workshops og afholde interessenthøringer. 

Få en gratis prøveperiode