lawly-ympacc88ristocc88lainsacc88acc88dacc88ntocc88

Private: LAWLY by RambollMiljø

lawly-ympacc88ristocc88lainsacc88acc88dacc88ntocc88

Miljølovgivning

Miljølovgivning gælder for alle organisationer. Afhængig af virksomhedstype, industrisektor eller aktiviteter, kan antallet af relevante krav løbe op i hundredvis, f.eks. krav for opbevaring og brug af kemikalier eller håndtering af affald. At holde styr på de nødvendige krav og love, deres ændringer og organisationens efterlevelse heraf, er en stor og risikabel opgave, hvis man kun anvender et Excel-ark.  

LAWLY er designet som et skræddersyet værktøj og service til håndtering af netop disse opgaver. Ved hjælp af dashboards og en række støttende værktøjer, kan du gøre ledelsen af miljø-og arbejdsmiljøforhold langt mere professionel. Kravregistret giver dig mulighed for at vurdere niveauet af overholdelse, tildele opgaver til personer og systematisk følge op på færdiggørelsen af planlagte handlinger. Du kan med det samme se, hvilke områder, der kræver mere arbejde, for at komme i compliance. Når vores kunder står over for komplekse spørgsmål eller udfordringer, er vores eksperter og miljø- og arbejdsmiljøkonsulenter tilgængelige over hele kloden for at yde den nødvendige support. 

Servicepakkerne inkluderer

Afhængigt af geografien inkluderer vores servicepakke vigtige internationale aftaler, lovgivning på tværs af nationale/føderale/provinsielle/statslige og endda kommunale niveauer. Vi har også muligheder for at tilføje officielle vejledninger, hvis tilgængelig. Miljøkrav dækker generelt følgende: 

1
Generel miljøledelse
2
Ejendomsadministration/Udnyttelse og anvendelse af jord
3
Vandforvaltning
4
Spildevandshåndtering
5
Håndtering af luftemissioner
6
Håndtering af ikke-farligt affald
7
Håndtering af farligt affald
8
Håndtering af farlige kemikalier
9
Håndtering af farlige stoffer

Derudover inkluderer servicepakken vi tilbyder, mulighed for at organisationen kan oprette og administrere sine egne registre og opgørelser over information eller dokumentation, vedrørende miljø- eller arbejdsmiljøforhold. 

Miljølovpakken kan kombineres med arbejdsmiljølovpakken, og bestilles sammen. Der er også en enklere version tilgængelig af de to pakker, EHS LITE. 

 

Med LAWLY får du en skræddersyet liste over de krav, der gælder for din organisation. Alle ændringer administreres i baggrunden og du bliver underrettet om de ændringer i indholdet, som du har brug for at kende til. Servicen giver dig en løbende opdateret database med miljø- og arbejdsmilljøoplysninger. Kravet til ledelsessystemer om at identificere og efterleve gældende lovgivning, vil være opfyldt, og let at dokumentere for enhver med interesse heri. 

shutterstock_1712470345

Hvem kan drage fordel af LAWLY?

Servicen er velegnet til alle organisationer af enhver størrelse, med aktiviteter i enhver sektor. 

Eksterne konsulenter og auditorer er i stigende grad fortrolige med LAWLY, og i nogle tilfælde har de valgt det som værktøj til deres eget brug. 

Få en gratis prøveperiode