lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Interne Krav

lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Interne Krav

Ud over alle de lovmæssige krav, er organisationer også bundet af krav, der opstår som følge af tilladelser, myndighedsinspektioner, interne politikker og procedurer, og forskellige kontrakter og aftaler indgået med forskellige interessenter. 

Du kan administrere alle disse krav i LAWLY. For at gøre tingene hurtige og effektive har du mulighed for at uploade dine interne krav til databasen fra et Excel-regneark. Du har også mulighed for at bruge de samme interne krav på flere lokaliteter samtidigt. F.eks. kan du, som administrator af en virksomheds konto, administrere indholdet af alle dine lokalitetsspecifikke konti med én handling. Dette gør de interne krav i LAWLY særligt nyttige, når du administrerer en multi-site organisation, hvad enten det er på tværs af et eller flere lande. 

FunktionenInterne krav’ er et separat tilføjelsesværktøj, der kan linkes til enhver indholdspakke. 

shutterstock_171026819

Hvem kan få fordel af denne service?

Mange driftansvarlige, f.eks. inden for tung industri, står over for hundredevis af yderligere krav, der kommer fra deres miljø- og kemikalietilladelser. Håndtering af alle disse krav uden et dertil indrettet værktøj, er arbejdskrævende og øger risikoen for ikke at være i compliance. 

Start din gratis prøveperiode nu