lawly-johtamisjacc88rjestelmacc88standardit

ISO Standarder

lawly-johtamisjacc88rjestelmacc88standardit

ISO Standarder til ledelsessystemer

LAWLY omfatter en ISO-standardpakke, der indeholder alle kravene i ledelsessystemstandarderne ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Ved hjælp af oplysningerne i værktøjet, vil du være i stand til at vurdere overholdelse af standardernes krav og fremvise dokumenteret bevis for compliance. 

ISO-standardpakken er på engelsk, men kan efter anmodning gøres tilgængelig på andre sprog. 

Kombinationen af ISO-standardpakken og auditværktøjet i LAWLY giver en enestående indholds- og værktøjspakke, som du kan evaluerere dine ledelsessystemer og deres implementering med. 

Ledelsessystem-standarder er ikke sektorspecifikke. Det betyder, at den anvendte terminologi, kan være anderledes end den, du er vant til. Det kan være en udfordring at forstå, hvordan et givet krav oversættes til det virkelige liv. LAWLY sigter mod at skabe klarhed og hjælpe med at gøre dokumentationskravene mere indlysende. 

shutterstock_1167287371

Hvem kan drage fordel af LAWLY?

Denne service er velegnet til organisationer, der har et ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001 ledelsessystem på plads, eller planlægger at have et i fremtiden. Servicen er også uvurderlig for alle, der arbejder med at udvikle, implementere eller evaluere disse ledelsessystemer. 

Få en gratis prøveperiode