lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Om os

D&E - Poster 2.0

Hvem er vi

Rambølls Digital & Education-forretning blev lanceret i 2019 i de nordiske lande og hører under forretningsområdet Miljø og Sundhed.

Forretningen fokuserer på at kombinere digitale nyskabelser med ekspertrådgivningsservices og førende uddannelsesløsninger inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.

Vores portefølje af digitale værktøjer inkluderer i øjeblikket EHS Compass, SafetyEngine og RamRisk. Disse produkter er udviklet på baggrund af praktisk erfaring i felten og teoretisk kunnen og leveres med mulighed for digitalt assisteret eller teknisk understøttet rådgivning.

SafetyEngine App for et sikkert arbejdsmiljø på byggepladsenRamrisk systemEHSCompass_DigitalTools

Hvorfor

Vi vil hjælpe virksomheder og institutioner med at have moderne digitale værktøjer til at hjælpe med den daglige drift, og vi kan stille ledelsesværktøjer og digitale hjælpemidler til rådighed lige fra risikostyringsværktøj til lovovervågningsservice til sikkert og proaktivt arbejdsmiljø på byggepladser. 

Vores passionerede og erfarne team ønsker at kombinere rådgivning med best-practise metoder ved brug af moderne værktøjer, som vi har skabt, og yde vejledning for at sikre, at din drift kører problemfrit.

Fordi vi passer på vores kunder og ønsker at sikre, at din organisation har alle de rigtige værktøjer til at få succes med alle dens HSEQ-mål.

Integrated EHS Platform
Comprehensive Risk Management
Next Generation Analytics
shutterstock_1433493221

Vores kunder

Vi arbejder med små og store internationale virksomheder, institutioner og organisationer, på tværs af markeder i forskellige miljøer.

Vores projekter og opgaver varierer fra langsigtet support til mindre projektbaserede opgaver. Vores kunder drager fordel af vores brede vifte af produkter og services, det eneste sted for alle HSEQ-relaterede udfordringer og mål.

35LANDEVi er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. I Danmark er vi repræsenteret i 12 byer over hele landet.
16,500MEDARBEJDEREI dag beskæftiger Rambøll 16.500 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. I Danmark er vi over 3.000 medarbejdere
25%VÆKST I OMSÆTNINGOmsætningen var den hidtil højeste på 14,2 milliarder kroner (en stigning fra 11,4 milliarder kroner i 2018).
World-map_CMYK_Blue_UPDATED_1119

Hvor arbejder vi

I øjeblikket har vi aktiviteter i alle de nordiske lande og udvider til andre europæiske markeder i den nærmeste fremtid. Vi vokser og ønsker at udvide til endnu flere markeder.

Vi er på udkig efter nye muligheder for markeder at være aktive i, partnere at samarbejde med og kunder at servicere. Tøv ikke med at kontakte os og udforske videre muligheder.