lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Om os

Mask Group 277

Hvem er vi

Rambølls Digital & Education-forretning blev lanceret i 2019 i de nordiske lande og hører under forretningsområdet Miljø og Sundhed.

Forretningen fokuserer på at kombinere digitale nyskabelser med ekspertrådgivningsservices og førende uddannelsesløsninger inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.

Vores portefølje af digitale værktøjer inkluderer i øjeblikket LAWLY, Interactive Solutions og E-learning. Disse er udviklet af vores egne eksperter og leveres med mulighed for digitalt assisteret eller teknisk understøttet rådgivning.

0L0A2861

Hvorfor

Vi vil hjælpe virksomheder og institutioner med at have moderne digitale værktøjer til at hjælpe med den daglige drift, og vi kan stille uddannelsesplatforme fra e-læring til webinarer til åbne kurser til rådighed.

Vores passionerede og erfarne team ønsker at kombinere rådgivning med best-practise metoder ved brug af moderne værktøjer, som vi har skabt, og yde vejledning for at sikre, at din drift kører problemfrit.

Fordi vi passer på vores kunder og ønsker at sikre, at din organisation har alle de rigtige værktøjer til at få succes med alle dens HSEQ-mål.

Integrated EHS Platform
Comprehensive Risk Management
Next Generation Analytics
shutterstock_1433493221

Vores kunder

Vi arbejder med små og store internationale virksomheder, institutioner og organisationer, på tværs af markeder i forskellige miljøer.

Vores projekter og opgaver varierer fra langsigtet support til mindre projektbaserede opgaver. Vores kunder drager fordel af vores brede vifte af produkter og services, det eneste sted for alle HSEQ-relaterede udfordringer og mål.

35LANDEVi er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. I Danmark er vi repræsenteret i 12 byer over hele landet.
16,500MEDARBEJDEREI dag beskæftiger Rambøll 16.500 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. I Danmark er vi over 3.000 medarbejdere
25%VÆKST I OMSÆTNINGOmsætningen var den hidtil højeste på 14,2 milliarder kroner (en stigning fra 11,4 milliarder kroner i 2018).

Hvordan arbejder vi

Vi arbejder for at skabe et bæredygtigt samfund, hvor forbedret livskvalitet og økonomisk vækst muliggøres af innovative og holdbare løsninger til de mest presserende behov, udfordringer og bekymringer for virksomheder, offentlige institutioner og mennesker.

ramboll - lawly - SOME 35sek (v1.2)
shutterstock_567102661

Hvor arbejder vi

We are looking for new opportunities for markets to operate, partners to collaborate and clients to serve. Do not hesitate to contact us and explore further.

I øjeblikket har vi aktiviteter i alle de nordiske lande og udvider til andre europæiske markeder i den nærmeste fremtid. Vi vokser og ønsker at udvide til endnu flere markeder.

Vi er på udkig efter nye muligheder for markeder at være aktive i, partnere at samarbejde med og kunder at servicere. Tøv ikke med at kontakte os og udforske videre muligheder.