shutterstock_393414121

Konsulentydelser

Environment-shutterstock_602234180

Miljø & Sundhed

Som en af verdens førende rådgivere på miljø- og sundhedsområdet, har vi klienternes tillid til at håndtere deres mest udfordrende problemer vedr. miljø, sundhed og sociale forhold.

Vi hjælper klienter med at forstå og styre påvirkningen fra deres aktiviteter og produkter, så de effektivt kan reagere på forretningsmæssige, lovgivningsmæssige eller juridiske udfordringer og udvikle sunde strategier til bæredygtig drift.

Fire and Safety RNO 2012

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Skiftende arbejdsmiljø og overlappende regulatoriske planer med inkonsekvente retningslinjer for eksponering skaber komplekse arbejdsmiljøudfordringer for arbejdsgiverne.

Rambølls arbejdsmiljøeksperter leverer videnskabeligt baserede, pragmatiske løsninger, der hjælper vores kunder med at håndtere sikkerheds- og sundhedsmæssige problemer og give en sikker arbejdsplads.

_48K0362_cropped

Compliancevurdering

Rambøll hjælper virksomheder i hele verden med at evaluere lokale, statslige, nationale og regionale EHS-lovkrav og implementere programmer for overholdelse for både nye og igangværende driftsfaciliteter.

Vores tjenester spænder over hele livscyklussen for overholdelse – fra at identificere EHS-krav og navigere i komplekse tilladelsesprocesser, til at imødekomme løbende EHS-behov for igangværende anlæg, handlinger til håndhævelse af krav, og øvrige opståede problemer.

System_evaluatiosn-11 G Telecom Service Range Wheel 2020-09

Ledelsessystemer

En strategisk tilgang til ledelsessystemer kan forbedre rentabiliteten, reducere risikoen og forbedre en organisations image og konkurrenceevne, men derudover giver den strukturen til at hjælpe en virksomhed med at få succes.

Rambøll har betydelig international erfaring med at designe, implementere og forbedre ledelsessystemer til internationale standarder, herunder miljø (ISO 14001), arbejdsmiljø (ISO 45001), energi (ISO 50001) og kvalitet (ISO 9001). Vores etablerede internationale ledelsessystem-team inkluderer medforfattere til ISO-standarder, tidligere certificeringsregistratorer og certificerede auditorer med erfaring i en række sektorer over hele verden.

shutterstock_655581304-min

Interne audits

Rambøll gennemfører omfattende complianceaudits med henblik på at evaluere kundens status i henhold til lokale, nationale og regionale miljø- og arbejdsmiljølove og -bestemmelser.

Mens audits typisk fokuserer på at give et bredt overblik over overholdelse af større programelementer, kan vi også foretage mere detaljerede audits, der inkluderer systematisk gennemgang af al dokumentation om overholdelse.

shutterstock_640433365

Bæredygtighed

I årtier har Rambøll hjulpet organisationer med at få en positiv indvirkning på samfundet.

Vores eksperter giver indsigt og viser en klar vej frem, uanset om vores kunder ser efter konkurrencemæssige fordele, reduktion af risici, kulstofneutralitet, social retfærdighed og modstandsdygtighed, investerings- eller indkøbsmuligheder, cirkulære forsyningskæder eller enhver anden form for fordel ved bæredygtige ændringer.

På samme måde hjælper vi med at evaluere og vurdere tidligere initiativer, beregne omkostninger og fordele ved nye initiativer, eller etablere basislinjer for at hjælpe med at overvåge fremskridt.