Working_together-ET2A7360

Uddannelse

Enviorment E-learning

E-learning

Uddannelse og træning via internettet er et fleksibelt og ressourceeffektivt supplement til traditionel klasseundervisning. Kursusdeltagerne er ikke forpligtet til at gennemføre træningen på samme tid og sted, og den enkelte kan gennemføre træningen i passende tempo. Vi kan tilbyde flere forskellige ordninger.

Læs mere
_48K6754

Åbne kurser

Vi tilbyder en række åbne kurser i vores uddannelsesenhed. Vores ambition er, at vores kursusdeltagere hurtigt skal kunne omsætte det, de har lært, til konkrete handlinger derhjemme. Vi skifter altid mellem teori og praktiske øvelser, og fokuserer på enkle løsninger, der virkelig fungerer!

Læs mere
applications

Interaktive Løsninger

Rambøll har udvidet serviceområdet til også at omfatte digital og interaktiv adfærdstræning og videndeling, ved hjælp af gamification som det primære værktøj. Vores platforme er Apps til mobile enheder, Web eller Virtual Reality.

Læs mere
shutterstock_1660278313

Virksomhedsspecifik træning

Når hele teams eller grupper har brug for træning og nye færdigheder, er virksomhedsspecifik træning ofte den mest effektive løsning. Vi skræddersyr uddannelsen til dine specifikke behov, og du kan opretholde en stærk forbindelse til din virksomhed og deltagernes egne arbejdsområder under træningen.

Læs mere
shutterstock_1433493221

Blandet læring

Få det bedste fra begge verdener ved at kombinere e-learning med uddannelse på stedet. De dele af træningen, der er bedst egnet til selvstudium, afholdes som e-læring, og senere kan du samle deltagerne til en workshop eller undervisning i klassen. På den måde kan du bruge tiden sammen til dybdegående diskussion og læring.

Læs mere
”Sikkerheds Simulatoren hjalp medarbejderne til at tage medansvar for deres arbejdsmiljø. Udover at reducere antallet af uheld og dermed skabe et sikkert arbejdsmiljø for alle, så forbedrede løsningen også den økonomiske bundlinje.”
poul_s
Poul Michaelsen
Hospitalsdirektør på Regionshospital vest