ISO 22000 & FSSC 22000

Food Safety Management System ISO/FSSC 22000

Forbedre din forståelse af kravene til FSSC 22000-standarden og lær at anvende dem i praksis ud fra dit eget firmas perspektiv. Velkommen!

  • Kursusdato: 26. november 2024
  • Kurstid: 8:00 – 16:00 (CET)
  • Sprog: Engelsk
  • Pris: 750 € / deltager
  • Tilmeld dig

Kurset dækker kravene til FSSC 22000-standarden; ISO 22000, ISO/TS 22002 og FSSC 22000 særlige krav. Du får et overordnet billede af strukturen af FSSC 22000 og betingelserne for at opfylde standardens krav.

Read about the course in English

Read about the course in Finnish

Read about the course in Swedish

GettyImages-875632154_can manufacturing.jpg (1)

Fordele ved kurset

Formålet med fødevaresikkerhedssystemet er at sikre, at mad produceres, forarbejdes, opbevares og distribueres sikkert til forbrugerne. De fleste virksomheder overholder visse standarder og praksis for at sikre fødevaresikkerheden. For eksempel er ISO 22000-standarden en generel standard for fødevaresikkerhed, og dens krav følges af mange virksomheder.

Du vil forstå de vigtigste krav i FSSC 22000-standarden, ISO/TS 22002-retningslinjerne og FSSC 22000 V6 særlige krav. Du vil lære at anvende standarderne i din egen organisation. Du vil have praktiske værktøjer til at opbygge eller udvikle et system. Du vil være forberedt til at opfylde certificeringskravene og forbedre din virksomheds fødevaresikkerhed.

Tilmeld dig

Fødevaresikkerhed – kursets hovedtemaer

Du vil få et overordnet billede af, hvad der kræves for at opfylde kravene til fødevaresikkerhedssystemet, samt et klart syn på de centrale dokumentationskrav, der opfylder standardens og certificeringens krav. I uddannelsen gennemgår vi, hvordan et fødevaresikkerhedssystem bygges op og iværksættes på en praktisk måde.

ISO 22000:2018 standard

  • Vi sætter os ind i baggrunden for FSSC 22000-standarden og de nøglebegreber, der er relateret til styring af fødevaresikkerhed.

ISO/TS 22002

  • Vi sætter os ind i kravene i ISO/TS 22002-vejledningen og giver konkrete eksempler på deres integration i fødevareindustriens drift.

FSSC 22000 V6

  • Vi gennemgår de særlige krav i FSSC 22000 V6, så du forstår deres betydning og kan overveje dem som en del af dit fødevaresikkerhedssystem.

Dit eget firmas perspektiv

  • Vi aktiverer dig til at tænke over standardens krav fra dit eget firmas perspektiv. Hvordan du effektivt kan anvende standarden og integrere den i et allerede eksisterende ledelsessystem eller yderligere til et allerede eksisterende fødevaresikkerhedssystem.

Systemopbygning og -udvikling

  • Vi fokuserer på praktiske tips og trin-for-trin-instruktioner til opbygning af et system eller udvikling af et allerede eksisterende system.
_K9A7175

Målgruppe

Uddannelsen er egnet for alle, der overvejer at opbygge et fødevaresikkerhedssystem baseret på FSSC 22000-standarden eller forbedre et allerede eksisterende fødevaresikkerhedssystem, for eksempel for at opfylde certificeringskravene. Ingen tidligere kendskab til temaet er nødvendig. Uddannelsen er egnet for eksempel for:

  • Kvalitetschefer, der er ansvarlige for virksomhedens kvalitetssikring og -styring.
  • Produktchefer mv., som overvåger produktionen af produkter og sikrer, at de opfylder fødevaresikkerhedsstandarderne.
  • Virksomhedsledelse, såsom administrerende direktører, medlemmer af ledelsesteamet og andre repræsentanter for virksomhedens øverste ledelse, der er ansvarlige for strategisk beslutningstagning og fødevaresikkerhed.
  • Produktionspersonale, der er direkte involveret i fødevareproduktion og spiller en nøglerolle i at sikre, at daglige operationer overholder fødevaresikkerhedskravene.

Ingen tidligere kendskab til emnet er nødvendig.

Pris

750 € / deltager (0 % moms) – faktureret efter træningen.

Hvis tilmeldingen til træningen annulleres tre (3) dage før træningens start eller tættere på træningens start, vil 50 % af prisen for hele træningen blive opkrævet for den annullerede tilmelding.

Tid & Sted 

26. november 2024 kl. 8:00-16:00 (CET)

Uddannelsen gennemføres som fjernundervisning via Teams. Du vil modtage et deltagelseslink i din e-mail tættere på uddannelsens tidspunkt.

Deltageren skal have en internetforbindelse og en computer eller andet udstyr for at kunne studere i praksis. Dog kræver uddannelsen ikke særlige IT-færdigheder.

Tilmeld dig

Klik på knappen og udfyld tilmeldingsformularen. Uddannelsen er online træning. Linket til at deltage i træningen vil blive sendt med e-mail omkring en uge før tidspunktet for træningsbegivenheden.

Reija Asikainen

HSEQ Managing Consultant & TrainerFinland
Asikainen_Reija

Petra Lattunen

HSEQ Managing Consultant, Education Lead+358 45 652 3213Finland
PELAT

Andreas Kristensen

Software developer+45 51 61 14 89DANMARK