0L0A2861

E-Learning

ISO 1004 9001 E-leanring

E-learning

Omkostningseffektivt og fleksibelt

Uddannelse og træning via internettet er et fleksibelt og ressourceeffektivt supplement til traditionel klasseundervisning. E-learning har mange fordele i forhold til traditionel klasseundervisning. Kursusdeltagerne kan f.eks. gennemføre træningen, når det passer dem bedst og i deres eget tempo. Vi ved af erfaring, at dette er vigtigt for mange virksomheder, for eksempel de, der har medarbejdere, der arbejder i skiftehold, hvor deltagerne har svært ved at deltage i træning indenfor almindelig arbejdstid.

Vi kan tilbyde flere forskellige muligheder. Vi kan udvikle en fuldstændig virksomhedsspecifik træning sammen med vores kunde for den ultimative tilpassede træningsoplevelse eller vi kan lave mindre tilpasninger til en standardiseret træning. Det er også muligt at lave forskellige versioner af uddannelsen målrettet forskellige personalekategorier, for eksempel ledere.

Potentialet i web træning er stort – du er velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle dig mere!

Enviorment E-learning

Hvordan virker det?

Du kan nemt få adgang til dine afsluttede kurser via vores læringsplatform på nettet. Alle dine kurser er på samme sted, og du kan følge op på resultaterne på både et samlet og detaljeret niveau. Et digitalt kursuscertifikat kan genereres automatisk efter afsluttet uddannelse. Hvis du har din egen læringsplatform (LMS), kan du nemt implementere vores kurser i dit system, da vores kurser understøtter SCORM, standarden for webtræning. Kurserne kan naturligvis omfatte interaktive elementer, film, lyd og billeder. Alt efter dine ønsker.

E-learning er især interessant for organisationer der:

  • Har en stor og spredt organisation
  • Ønsker at kunne træne medarbejdere individuelt
  • Er interesseret i omkostningseffektiv træning

Eksempler:

  • Korte E-læringskurser – kurser på f.eks. 1-4 timer.
  • Blended learning – Få det bedste fra begge verdener ved at kombinere e-learning med on-site træning eller workshops.
  • Virksomhedsspecifik e-learning
  • Standardiserede åbne kurser
”Sikkerheds Simulatoren hjalp medarbejderne til at tage medansvar for deres arbejdsmiljø. Udover at reducere antallet af uheld og dermed skabe et sikkert arbejdsmiljø for alle, så forbedrede løsningen også den økonomiske bundlinje.”
poul_s
Poul Michaelsen
Hospitalsdirektør på Regionshospital vest